Radionice zdravih obroka

Jednostavno i zdravo za djecu i odrasle – što za doručak, međuobrok, ručak & desert?

Što pripremiti za doručak, međuobrok, ručak  i desert a da bude hranjivo, ukusno ali i zanimljivo i djeci i odraslima? Ponekad se čini da odgovora nema! No postoje namirnice, načini pripreme i recepti koji će zainteresirati ali i nahraniti i najizbirljivije; jela čiji je okus primamljiv i poznat, a ipak su napravljena od mnogo kvalitetnijih sastojaka.

U subotu, 23. veljače 2013, na adresi Ivana Lanca 5 (Rijeka, Zamet), od 15 do 19 sati održat će se tako radionice kuhanja zdravih obroka u organizaciji portala Rentaj Chefa. Riječ je o kulinarskom druženju namjenjenom raznolikoj publici, od početnika do dobrih znalaca u pripremi zdravih i ukusnih slanih i slatkih jela. Dunja Gulin sa www.rentajchefa.com  podijelit će sa vama pomno odabrane recepte kojima možete obogatiti i osvježiti svoju svakodnevno prehranu!

 

Rentaj Chefa koncept bazira se na kombinaciji različitih stilova pripreme (mediteranski, vegetarijanski, veganski, makrobiotički, raw) a cilj je prenijeti svima koji vole zdravo kuhati i jesti maštovite i pristupačne recepte koji će obogatiti svakodnevnu prehranu svih nas te oduševiti ukućane i goste.

Naučite kako napraviti bademovo mlijeko, okrjepljujući zeleni sok, doručak s nugat preljevom, energetske pločice, ukusne burgere, najzdraviju majonezu i brzinski sladoled, a sve ćemo to naravno i degustirati!

Cijena radionice iznosi 230kn.

PRIJAVNICA

MF

Written by Ana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *