Sandoval u Lisinskom!

Arturo Sandoval, dobitnik 8 Grammyja, nakon punih 25 godina nastupit će u Zagrebu i to u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog 5. ožujka 2013.

Suosnivač legendarne kubanske grupe Irakere u svoja četiri desetljeća djelovanja osvojio je mnogo najprestižnijih diskografskih nagrada, a njegov lik i djelo zabilježeni su i na velikom platnu 2000. godine, i to u filmu “For Love or Country: The Arturo Sandoval Story”, pri čemu je velikog umjetnika utjelovio također slavni Andy Garcia.

Uz svoj prateći ansambl na zagrebačkom koncertu Sandoval će izvoditi repertoar s njegovog posljednjeg Grammyjem nagrađenog albuma Dear Diz (Every Day I Think Of You), posvećenom legendi jazza Dizzyju Gillespiju.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog i to po cijeni od 190, 160 i 130 kn. Dodajmo i kako je moguće ostvariti i popust pri kupnji ulaznica i to: 20 % za grupni posjet, 20% za pretplatnike ciklusa Lisinski subotom i Metropolitan u Lisinskom te 30% popusta za branitelje i osobe s invaliditetom.

 

 

MF

Written by Ana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *