Najavljeni novi sadržaji ovogodišnjeg INmusic festivala

Jedinstveni programi i sadržaji koji su publici predstavljeni prošle godine, na osmom će izdanju INmusic festivala doživjeti još bolje i veće izdanje.

IN music fest photo

Prvi će put posjetitelji INmusic festivala prije koncerata moći pogledati kazališne predstave u sklopu INteatra. Vrhunski glumci Zijah Sokolović i Vilim Matula posjetitelje će oduševiti svojim velikim uspješnicama „CABAres CABArei” te „Münchhausen” prilagođenima za izvođenje u posebno sagrađenoj kazališnoj areni.

Na Jarun će ekskluzivno biti dopremljena i posebna drvena instalacija u obliku konja s koje će praćenje koncerata na glavnoj pozornici pružiti nezaboravno iskustvo. RockIN’ horse je jedinstveni spoj dizajna i arhitekture te je namijenjen svim uzrastima.

Šuma Striborova naziv je još jednog novog programa koji će se uz glazbenu pratnju DJ-a održavati u mističnom šumskom ambijentu.

Podsjetimo, i ove će se godine organizirati i prošlogodišnji noviteti što i ne čudi, budući da su Balkan party s elementima iz filma „Ko to tamo peva” te Retro party posvećen kultnom hrvatskom filmu „Tko pjeva zlo ne misli” i lani bili iznimno dobro posjećeni. Uz tom ove će godine spomenuti programi biti i dodatno obogaćeni brojnim iznenađenjima, a dodajmo i to kako se  vraća i omiljeni ljudski jukebox koji će ispuniti sve glazbene želje.

Potvrđeni izvođači ovogodišnjeg INmusic festivala zasad su mladi i talentirani britanski bendovi Arctic Monkeys i Bloc Party, jedan od najutjecajnijih bendova u povijesti glazbe Iggy and the Stooges te omiljeni pankeri NOFX koji upravo slave 30. obljetnicu.

Ulaznice se po cijeni od 349 kuna mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Tisak media centra ili se naručiti putem Tisak media webshopa.

MF

Written by Ana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *