Promo turneja ovogodišnjeg Seasplash festivala

Promotivna mini turneja 11. Seasplash festivala i Krak in Dub-a kreće u petak 22.03. u Klubu Močvara u Zagrebu, gdje će im se pridružiti Trip to Zion kolektiv koji ovom prilikom slave 8. rođendan.

 

krakindub2

Promotivna turneja nastavit će se u subotu, 23. ožujka, na Rojc Showcase-u u Monte Paradiso klubu u Puli gdje će nastupiti KRAK IN DUB, jedan od pionira jungle glazbe u Francuskoj, te domaća podrška King Shango iz Zagreba i ekipa Seasplash Pula Crew-a Sheco i L Jay.

rojc-showcase-poster-23-03-13-web

Također, istog dana održat će se i predstavljanje festivala na multimedijalnom festivalu Sonar.hr u Zagrebu, točnije na Zagrebačkom Velesajmu. Bit će tako organiziran i festivalski kutak na kojem će se predstaviti festivali u organizaciji i suorganizaciji Pozitivnog ritma – Seasplash, Slurp!, Outlook & Dimensions, te Echo festival, Illectricity festival i drugi. Dodajmo i da su u pripremi brojna iznenađenja.

sonar-mosca_cfsn

Nakon toga, turneja se nastavlja u Sloveniji, točnije u Ljubljani gdje će se 25. ožujka za dobru zabavu u Channel Zero-u opet pobrinuti Krak in Dub, najavljuju iz organizacije odnosno Pozitivnog Ritma.

MF

Written by Ana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *