Manu Chao stiže u Zagreb

Krajem ovog ljeta, točnije 12. rujna 2013, u Hrvatsku se vraća Manu Chao. Na Zagrebačkom velesajmu odražat će koncert u sklopu turneje La Ventura, a u organizaciji INmusic festivala i Multikulture.

manu 03

Manu Chao zasigurno spada među izvođače čiji se koncert tijekom života mora doživjeti više puta. Hrvatska je dosad imala privilegiju čak tri puta ugostiti ovog sjajnog glazbenika što potvrđuje njegovu veliku povezanost s hrvatskom publikom. Tako je koncert u pulskoj Areni 2008. godine ostao zapamćen kao jedan od najboljih koncerata te godine, a posljednji koncert u maloj dvorani Doma sportova kao jedan od najintenzivnijih – oduševljena i sjajno raspoložena publika više od dva i pol sata zaglušujućim pjevanjem nije dopuštala kraj koncerta, a biseve na kraju više nitko nije ni mogao prebrojiti. Koncert tijekom kojeg se svaki posjetitelj u transu pozitivne plesne energije bez najmanje stanke nalazi od prve do posljednje sekunde, Manu priprema ponovno sa svojim tročlanim bendom (Madjid na gitari, Philippe Teboul na bubnjevima te Gambeat na bas gitari).

manu 01

Milijuni prodanih albuma, glazbene nagrade, odlično prihvaćene suradnje s umjetnicima i filmašima, neodoljiva mješavina sentimentalnih melodija, brzih ritmova, maštovitosti i beskrajne želje za stvaranjem i poboljšavanjem svijeta kroz glazbu postali su njegovi zaštitni znakovi. Svi detalji oko kupnje ulaznica za ovaj koncert bit će poznati uskoro. Manu Chao La Ventura sinonim je za izvrstan provod.

MF

Written by Ana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *